Voorwaarden

Algemene voorwaarden:
 • Toepassing
 • Verzendkosten
 • Overeenkomst
 • Verzending, factuur en betalingsmethoden
 • Prijzen
 • Retourneren artikelen
 • Aanbiedingen
 • Garantie
 • Levertijden
 • Gegevensbeheer en privacy
 • Toepassing:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij Angelique beenmode en lingerie  als leverancier van producten optreedt.
 • Overeenkomst:
De koopovereenkomst tussen Angelique Beenmode en Lingerie  en koper is tot stand gekomen op het moment dat de koper op “bestel” heeft geklikt in de laatste stap van het bestelproces. Angelique Beenmode en Lingerie  stuurt U een orderbevestiging per e-mail met daarin de bevesting van uw bestelling.
Angelique Beenmode en Lingerie  behoudt zich het recht voor items die niet binnen 14 dagen na het tot stand komen van de overeenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere partij. Indien het product alsnog wordt betaald na deze 10 dagen is de levering van het product onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.
 • Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Indien de koper zich niet in het land van de verzending bevindt, is de koper aansprakelijk voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting of invoerrechten.
 • Aanbiedingen:
Alle aanbiedingen van Angelique Beenmode en Lingerie  zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden.
 • Levertijden:
Indien u voor 12:00 uur uw bestelling plaatst en met iDeal betaalt, verstuurt Angelique Beenmode en Lingerie  de bestelde artikelen binnen 48 uur. Indien u met een bankoverschrijving betaalt, levert Angelique Beenmode en Lingerie  de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling op het opgegeven afleveradres af, mits op voorraad. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Angelique Beenmode en Lingerie  is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.
Angelique Beenmode en Lingerie  zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze ter keuze van Angelique Beenmode en Lingerie . De eigendom van de producten gaat over bij aflevering indien de producten betaald zijn. Angelique Beenmode en Lingerie  is gerechtigd de aflevering in gedeelten na te komen. Extra kosten van de nalevering worden door Angelique Beenmode en Lingerie  gedragen. Angelique Beenmode en Lingerie  hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden.
Indien de klant ervoor kiest de artikelen op te halen, dient hiervoor een afspraak te zijn gemaakt. Als de order is geplaatst, ontvangt de klant binnen 24-uur een bevestiging van de bestelling en een overzicht met ophaaltijden (welke de klant ook kan vinden bij de contactinformatie op de website). Als de bestelling geplaatst is, kan de klant de bestelling direct ophalen. Indien de klant de bestelling niet binnen 14 dagen heeft opgehaald, behoudt Angelique Beenmode en Lingerie  zich het recht voor om de artikelen aan een andere klant te verkopen.
 • Verzendkosten:
Alle prijzen van de artikelen op deze site zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten binnen Nederland bedragen voor elk pakket EUR 6,95 per bestelling en voor een luxe verpakking  EUR 8,00 maar als het artikel in een envelop past kost het EURO 3,95 (bijvoorbeeld panty’s)
Bestellingen boven de EUR 99,00 worden gratis verstuurd.
 • Verzending, factuur en betalingsmethoden:
Bestellingen worden geleverd via de Post NL, DHL for you of kunnen op afspraak worden afgehaald bij onze vestiging in het Velserhof 69 te IJmuiden. Angelique Beenmode en Lingerie  bevestigt uw bestelling per e-mail aan het door u opgegeven e-mail adres. Indien uw bestelling verzonden moet worden, ontvangt u op de dag dat uw bestelling verstuurd wordt een e-mail met daar in de Track en Trace code van uw pakket. Alle prijzen zijn inclusief BTW, de verzendkosten worden apart vermeld.
BELANGRIJK: Indien u, om welke reden dan ook, wilt afzien van uw opdracht, dan dient u binnen 24 uur te reageren via e-mail of telefoon. Angelique Beenmode en Lingerie  gaat er van uit dat, wanneer u niet binnen deze termijn hebt gereageerd, de opdracht bindend is.
Er zijn meerdere mogelijkheden van betaling:
1. Vooruitbetaling middels een overschrijving per bank. Gegevens: Angelique Beenmode en Lingerie. Bankrekeningnummer iban :NL38RABO0145805891  Rabobank te Santpoort noord.
    Voor internationale betalingen: BIC: RABONL2U   en  IBAN: NL38RABO0145805891
2. Cash of met PIN bij afhalen.
3. Ideal betalen: Binnen de vertrouwde omgeving van uw eigen bank kunt u via internetbankieren direct betalen met het veilige betaal systeem van de gezamenlijke banken en dan wordt de bestelling direct verwerkt.             Sneller kan niet! Voor Rabobank, ABN-AMRO, Fortis, SNS & Postbank (ING). Zie ook www.ideal-betalen.nl (betalen met iDeal kan niet indien u de bestelling op wilt halen!)
4. Betaling via Paypal
5. Betaling via  rembours, u betaalt  € 15,- extra per bestelling. U rekent dan direct met de postbode af. Deze optie is alleen beschikbaar in Nederland.
6. Betaling via credit card (deze betalingen verlopen ook via Paypal) o.a Visa, MasterCard, Diners Club en American Express.
 • Retourneren artikelen:
Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kan het, indien in onbeschadigde verpakking en ongebruikt, binnen 14 dagen worden teruggestuurd of teruggebracht. De consument ontvangt dan een het bestede bedrag (exclusief de verzendkosten) retour. In geval van retourzending, draagt de consument zelf de kosten van deze retourzending.
 • Garantie:
Uiteraard neemt Angelique Beenmode en Lingerie  elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen. Mocht na het openen van het product blijken dat er iets mis is met het product, kunt u aanspraak maken op de garantie.
Indien uw bestelling wordt aangeboden in een beschadigde toestand, heeft u het recht om onder opgaaf van redenen de bestelling te weigeren. PostNL zal dan de beschadigde bestelling aan ons retourneren. Angelique Beenmode en Lingerie  zal eventuele onkosten aan Post NL in rekening brengen en u krijgt uw bestelling opnieuw toegestuurd. Angelique Beenmode en Lingerie  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade in welke vorm dan ook die ontstaan is door vorenstaande.
 • Gegevensbeheer en privacy:
Angelique Beenmode en Lingerie  stelt uw persoonlijke informatie nooit aan derden ter beschikking. Angelique Beenmode en Lingerie  verzoekt u uw telefoonnummer bij uw e-mail in te vullen, zodat we, indien nodig, contact met u kunnen opnemen.
De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties/ de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Angelique Beenmode en Lingerie  nageleefd.
Angelique Beenmode en Lingerie  doet haar best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U bent ook altijd vrij om ons gastenboek  te tekenen.
Dit stellen wij zelfs zeer op prijs.
Heeft u klachten, laat het ons weten! Dit kan via e-mail contact@Angelique.nl of schriftelijk per post. Wij zullen dan een passende oplossing zoeken. Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken. Angelique Beenmode en Lingerie  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.
Onze gegevens:
Angelique Beenmode & lingerie
Velserhof 69
1972 JG IJmuiden
KvK nr. 34066027
BTW nr. 1907.48.928.B.01
Bankrekening:
iban :NL38RABO0145805891
Bic: RABONL2U
tel:0255-536453
Email: contact at angelique.nl